Ptačí pera a peříčka ...a co z nich vytvořit - Petrásková, Jana (Grada, 2024)
Objevte krásu per našich běžně žijících ptáků, které můžete najít volně v přírodě anebo i v parku ve městě. Autorka přináší návody, jak z tohoto nádherného a zadarmo dostupného materiálu vyrobit náušnice, vějíře, ozdobné hůlky, květiny či jak využít krásné solitérní pero.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi