Septické stavy v intenzivní péči ošetřovatelská péče, 2., rozšířené vydání - Streitová, Dana (Grada, 2025)
Cílem publikace je přiblížit dostupné informace k péči o pacienta v septickém stavu, pomoci orientovat se v problematice, a přispět tak ke kvalitní péči o kriticky nemocné. Pro své specifické zaměření a aktuálnost problematiky je potřeba knihy na trhu naprosto nepostradatelná.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc