Malé tečky světla - Švédová, Zuzana (Cosmopolis, 2023)
Malé tečky světla jsou příběhy o výjimečných každodenních momentech, jenž se udály díky lidem, kteří do našeho života pokorně vstoupili, aby v něm zanechali světlo i část sebe. A z toho světla vzniklo padesát jedinečných momentů popsaných v této knize.
Keywords: Beletrie; Česká současná beletrie