30denní plán na posílení středu těla Core trénink - Murchisonová, Anabel (Grada, 2024)
Změňte své tělo za pouhých 30 dní podle jednoduchého, pečlivě vysvětleného cvičebního plánu na budování silného a stabilního středu těla. Zachovejte si mladistvé držení, koordinaci pohybů i sílu svalů při každodenních aktivitách. Zlepšete svůj sportovní výkon a snižte riziko zranění. Odstraňte bolesti dolní části zad.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink; Zdraví a životní styl