Cvičení s vlastní vahou bez nářadí 50 tréninkových sestav - Kyralová, Hana (Grada, 2024)
50 nejlepších tréninkových sestav pro cvičení s vlastní vahou kdekoli a kdykoli. Odteď vám už nic nestojí v cestě, neboť vše, co vaše tělo potřebuje, je vaše tělo.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink