Třída špiónů o Vánocích - Koželuhová, Marie (Bambook, 2025)
Třída špiónů se nemůže dočkat Vánoc - vždyť už jsou za rohem! Jenže poklidný předvánoční čas naruší nejen nový spolužák, ale také pořádná záhada, která jim zamotá hlavu. Jestlipak se jim podaří ji vyřešit?
Keywords: Příběhy, deníky