Příběh Zelené řeky - Webbová, Holly (Bambook, 2026)
Zelená řeka se opět mění v nebezpečné místo a domovy všech zvířat se ocitají v ohrožení. Vydří kluk Ostřík byl ještě mládě, když ho divoké proudy vyplavily z nory a on se sotva zachránil. Také Sametka z bobřího obydlí vnímá blížící se hrozbu. Oba musí sebrat odvahu, aby se vydali ze svých domovů na nebezpečnou cestu za záchranou.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy