Kouzla jednorožců - Větroplach - Meadowsová, Daisy (Bambook, 2024)
Vítejte ve světě kouzel, přátelství a jednorožců! Kamarádky Anežka s Eliškou se znovu ocitají v zázračném světě nádherných jednorožců. Pak ale zlá královna Selena ukradne jednorožci Větroplachovi kouzelný medailon, a celé zemi hrozí nebezpečí. Pomohou dívky získat Větroplachovi zpátky jeho kouzelný medailon?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy