Dílna plná nápadů pro dům, byt a zahradu - Zeman, Pavel (Grada, 2023)
V knize Pavla Kutila Zemana najdete 37 podrobných návodů na nejrůznější výrobky pro domácnost i zahradu, včetně více než 500 postupových fotografií, detailního seznamu materiálu i potřebných nástrojů. Vyrobte si s námi lucernu na zahradu, vyvýšený záhon, dřevěné hodiny či hmyzí hotel!
Keywords: Hobby; Stavebnictví