Perioperační medicína nejen pro praktické lékaře 2., přepracované a doplněné vydání - Seidlová, Dagmar (Grada, 2024)
Kniha je užitečným průvodcem perioperační medicínou především pro praktické, ale i další lékaře. Napsali ji zkušení autoři a odborníci z oboru anesteziologie. Seznamuje čtenáře se základy anestezie, premedikací, s nároky na současné nutné předoperační přípravy a úpravu chronické medikace v perioperačním období.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency; Ostatní lékařské obory