Podstata touhy - Guelfenbein, Carla (Metafora, 2024)
Úspěšná, ale zraněná čtyřicátnice a charismatický světoběžník se setkávají v Londýně. Brzy propadají jeden druhému a začínají bouřlivý milostný vztah na dálku. V románu jedné z nejlepších současných chilských spisovatelek sledujeme zrod bezbřehé vášně, s níž přichází nejen erotické naplnění, ale po prvotním oslnění i žárlivost a touha ovládat.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Společenské romány; Světová současná beletrie