Dcery květin: Islandské tajemství - Collins, Tessa (Metafora, 2026)
Romantický příběh z legendami opředeného Islandu. Když se na rodinné farmě objeví tajemný obraz ženy, která vypadá přesně jako Soley, rozhodne se o něm mladá úspěšná zpěvačka zvaná Flower Girl zjistit víc. Vydává se do krajiny plné mýtů, kde objevuje krásu místní přírody a možná i lásku. Co když ji se zemí na severu spojuje víc, než si myslela?
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány