Pohádkový týden - Krystlíková, Lucie (Bambook, 2024)
Vydejte se do pohádkového světa, ve kterém dobro vítězí nad zlem, kde zloba a zášť nemají své místo a kde chytrost je víc než nadutost a zlomyslnost.
Keywords: Pohádky