Strážci magie - Duch přírody - Chapmanová, Linda (Bambook, 2025)
Ava si už zvykla na svůj nový domov na Kejklově - spřátelila se s Lily a Sárou a odhalila magii starého sídla. Když ale město začne pohlcovat nezkrotná příroda, Ava a její kamarádky brzy pochopí, kdo za tím stojí. Podaří se jim využít kouzla, aby zastavily divoký růst dřív, než město zmizí pod zelenou záplavou?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy