Dívka a poník - Štěstí v sedle - Szillat, Antje (Bambook, 2025)
Emílie jezdí na ponících už celou řadu let. Má proto velkou radost, když dostane nového koně Valentýna. Její jezdecký instruktor ji však nutí, aby na něj byla při výcviku přísná. Emílie ale ví, že opravdová láska ke zvířatům je o něčem jiném. S pomocí slavné jezdkyně Jessicy se musí naučit věřit hlavně sama v sebe.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy