Hravá keramika - Krédlová, Kateřina (Grada, 2023)
Tvořit keramiku zahrnuje proces modelování, vypalování, glazování a znovu vypalování. Tato publikace vás provede jedenácti projekty s různými keramickými technikami a krok za krokem ukáže pracovní postupy i zpracování různých druhů hlíny.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi