Fenomén Adolf Loos - Vávra, David (Grada, 2024)
Další, už čtvrtá kniha ediční řady Fenomény nakladatelství Grada přináší po Bauhausu, Janu Kotěrovi a Jože Plečnikovi pohled na jednu z nejvýznamnějších a nejkontroverznějších osobností evropské architektury první poloviny 20. století, na Adolfa Loose.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Architektura