Dohazovačka spřízněných duší - Loigman, Cohen, Lynda (Metafora, 2023)
Už jako dítě v roce 1910 Sara zná svoje nadání: dokáže lidem nacházet spřízněné duše. Hledání partnerů ale v židovské komunitě považují za svou výsadu muži a dívku ve své profesi neuznávají. O několik dekád později zdědí Sařina vnučka Abby záznamy o sezdaných párech. Je Abby ochotná obětovat kariéru, aby splnila babiččin slib cizímu člověku?
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy