Vražda za trest - Shepherd, Catherine (Cosmopolis, 2023)
Amatérský chirurg svým obětem amputuje části těla a přišívá jim jiné. Jaký tohle může mít smysl? Policii se navíc nedaří zjistit, podle jakého klíče si vrah své oběti vybírá. Je ale dost pravděpodobné, že ještě neskončil.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky