Umění vyjednat cokoliv Vyjednávejte jako ti nejlepší - Pařík, Radim (Grada, 2023)
Konečně se v této knize dozvíte, co zatím o vyjednávání vědí jen ti vyvolení. Osvojíte si fungující postupy a zjistíte, proč obvyklé poučky zkrátka nefungují. Vyjednáváme doma, v práci, dokonce i na ulici. Naučte se to a budete v životě mnohem spokojenější a úspěšnější.
Keywords: Komunikace; Komunikační dovednosti