Gerta - psí deník Prázdniny na venkově - Santini, Bertrand (Bambook, 2025)
Seznamte se s Gertou! Neskonale vtipnou, drzou, občas natvrdlou a jindy bystrou, ale zaručeně tou nejvtipnější psí holkou a zároveň vypravěčkou celé knihy. Kromě spousty dobrodružství pro vás Gerta připravila i několik stran hádanek, luštění, a dokonce se s vámi podělí o svůj recept na milované koblížky.
Keywords: Příběhy, deníky