Adéla a její neobvyklá rodina - Bohlmannová, Sabine (Bambook, 2024)
Sedmička je šťastné číslo! Co se stane, když se Adéla a její sourozenci rozhodnou splnit babiččinu výzvu? Připravte se na neobvyklé a bláznivé události ve Čmeláčí ulici - sedm dní, sedm dobrých skutků a jedno velké přání!
Keywords: Příběhy, deníky