Daňové zákony 2023 úplná znění k 1. 1. 2023 - Marková, Hana (Grada, 2023)
​Nejprodávanější daňová publikace v ČR! Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů s účinností k 1. 1. 2023 včetně všech čísel novel publikovaných ve Sbírce zákonů. Různým typem písma jsou odlišeny změny účinné k lednu 2023. Změny zákonů s pozdější účinností jsou uvedeny v přehledu novel. V textu jsou tyto změny graficky naznačeny.
Keywords: Daně