Umění obsluhy vagíny - Kaczanowska, Jagna (Grada, 2025)
Vagína, vulva, jeskyňka, broskvička... říká se tomu tak, že? Správná otázka však zní: je na ni žena dostatečně hrdá? Nikdo nepřichází na svět s její dokonalou znalostí, rozhodně však stojí za to se do jejího zkoumání ponořit, protože vagína, to je moře možností, výbuch energie a hotový oceán emocí.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Sport, zdraví a životní styl; Ostatní; Partnerské vztahy; Sebepoznání