Radost z pozorování savců 50 druhů - Bürglin, Ralf (Grada, 2023)
Zvířata jsou všude kolem! Naše savce můžete s trochou trpělivosti pozorovat kdekoli a kdykoli! Objevování a pozorování je někdy opravdové dobrodružství.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás