Kouzelná třída mezi strašidly - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2023)
Jaké dobrodružství si víla připravila tentokrát? Těšit se můžete na setkání s vládcem pekel, lekci plavání u vodníka či na hejkalovu lekárnu. Která další strašidla kouzelnou třídu ještě postraší? Nemusíte se bát, že byste se při čtení báli. S kouzelnou vílou totiž můžete strach odhodit stranou a užít si napínavý výlet do světa strašidel!
Keywords: První čtení