Drzý jako opice ...a jiná veselá zvířecí přirovnání - Šmalcová, Markéta (Bambook, 2023)
To je ale bláznivý svět... Ota je drzý jako opice, Simonka se kroutí jako žížala a Teo funí jako ježek. Co to všechno znamená a proč se lidé tak rádi přirovnávají ke zvířatům? O tom se dozvíte v této knížce, která obsahuje více než 40 zvířecích přirovnání s veselými verši pro snazší zapamatování.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Čtení s poučením