Základy hematologické diagnostiky 3., přepracované a doplněné vydání - Faber, Edgar (Grada, 2024)
Publikace se zaměřuje na v běžné praxi dostupná hematologická vyšetření - výsledky krevního obrazu, koagulace nebo morfologický obraz aspirátu kostní dřeně, a tím ulehčuje studentům a lékařům orientaci a diagnostickou rozvahu. Třetí vydání je rozšířeno o nové kapitoly a celý text byl revidován s důrazem na nové metody diagnostiky a klasifikaci.
Keywords: Hematologie