Dlouhá křivolaká cesta 3., rozšířené vydání - Kalina, Josef (Grada, 2023)
Kniha vzpomínek, veselých i napínavých historek a zároveň kronika nejtěžšího závodu rally Dakar od slavného navigátora Josefa Kaliny vychází v novém upraveném vydání, včetně vyprávění o jeho poslední cestě v roce 2023.
Keywords: Auto & moto; Automobily