Tajné stránky paní Sylvie - Vigarello, Claire (Metafora, 2023)
Kdo nikdy nesnil o jiném životě? Sylvie Verbaldiová je obtloustlá žena na prahu čtyřicítky s rodinou a prací, ve které ji nikdo neocení. Ve chvílích, které má pro sebe, ale utíká do jiného světa.. Když ale román, který pro sebe napsala, někdo ukradne, začnou se dít věci, které jí mohou změnit život, pokud sebere odvahu...
Keywords: Beletrie; Skutečné příběhy