Freeskiing 2.0 Snowpark manual - Volák, Jiří (Grada, 2023)
Kniha plná dechberoucích fotografií slouží jako jasná a jednoduchá příručka pro každého, kdo se chce ve freeskiingu zorientovat i něco nového naučit. Důležité je lyžovat s úsměvem a triky trénovat s lehkostí.
Keywords: Sporty