Slavnosti a oslavy ve škole Aktivity pro výuku lidových zvyků a tradic - Rakoušová, Alena (Grada, 2024)
Publikace bude užitečnou pomůckou učitelům a vychovatelům v transformaci hodnot skrytých v našich lidových zvycích a tradicích do didaktických aktivit školních předmětů.
Keywords: Speciální pedagogika