Klinická embryologie 2., přepracované a doplněné vydání - Trávník, Pavel (Grada, 2024)
Kniha zahrnuje celý rozsah specializačního studia a nové poznatky z klinické embryologie a reprodukční fyziologie. V novém vydání je kniha v plném rozsahu aktualizována a doplněna.
Keywords: Lékařské obory