Knížka o mořských zvířátkách - Krutá, Zuzana, Dreadka (Bambook, 2024)
Ulovit v moři dobrý příběh může být náročné. Obzvlášť když vás chce vypravěč slupnout jako malinu. Začtěte se do vyprávění o hádavé hvězdici nebo třeba o karetě, která přelstila nejednoho predátora.
Keywords: První čtení