Starožitníkův průvodce vraždou - Miller, C.L (Metafora, 2025)
Vyšetřovatelské amatérské duo se po letech vrací na anglický venkov, poté co obchodník se starožitnostmi Arthur Crockleford zemře za podivných okolností. Freya se svou excentrickou tetou Carole odhaluje skryté intriky a hledá pravdu o Arthurově smrti. Čas však neúprosně běží - dokážou najít vraha dřív, než udeří znovu?
Keywords: Beletrie; Krimi, detektivky