Mastné kyseliny a tuky ve zdraví a nemoci - Zeman, Miroslav (Grada, 2024)
První kniha v českém písemnictví, která zpracovává problematiku v celé šíři - od teoretických základů, struktury a metabolismu mastných kyselin a tuků až po jejich význam v organismu a roli v patogenezi i léčbě závažných onemocnění.
Keywords: Metabolizmus, imunita