Kouzla jednorožců - Plamínek - Meadowsová, Daisy (Bambook, 2023)
Vítejte ve světě kouzel, přátelství a jednorožců! Anežka a Eliška se pomocí magické sošky dostanou do světa bájných jednorožců. Potkají tam jednorožce Plamínka, jehož posláním je přinášet zemi teplo. Protože ale přišel o svůj kouzelný přívěsek, zemi hrozí věčná zima. Dokážou kamarádky Plamínkovi pomoct, aby znovu získal svou kouzelnou moc?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy