Manuál interiérového designu: Nábytek - Ramstedt, Frida (Metafora, 2024)
Hvězda interiérového designu Frida Ramstedtová svou mezinárodně úspěšnou knihou Manuál stylu a designu zcela proměnila koncept, jakým se díváme na zařizování bydlení. Nyní přichází s další komplexní a zároveň detailní příručkou, která se zaměřuje na ty nejzákladnější funkční položky každého domova a přináší jedinečné praktické rady a tipy na míru.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Hobby