Specializovaná ošetřovatelská péče v neonatologii - Kučová, Jana (Grada, 2025)
Kniha pro sestry na neonatologii, porodní asistentky a studenty připravující se na tuto profesi shrnuje obecné zásady intenzivní péče o novorozence a specifické postupy u daných orgánových a systémových poruch.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory