Zrzka Zuzka zachraňuje - Flemingová, Lucy (Bambook, 2025)
Zuzka, odvážná zrzka s dobrým srdcem, pomáhá v útulku hledat domov pro zvířata. Když však zahlédne roztomilé štěně Karamelku, rozhodne se, že ji chce domů. Cesta k jejímu snu ale nebude snadná - po fence totiž touží i někdo jiný.
Keywords: Příběhy, deníky