Julie a poník - Nejlepší kamarádi na světě - Grimmová, Sandra (Bambook, 2024)
Když Julie najde v parku ztraceného poníka, rozhodne se mu pomoci a přivede ho domů. Její rodiče z toho moc nadšení nejsou, ale Julie s kamarádkou Šarlotou udělají všechno pro to, aby klisnička u nich mohla zůstat natrvalo.
Keywords: Příběhy, deníky