Řezbářské postupy - Mézlová, Magdaléna (Grada, 2025)
​Baví vás tvůrčí práce se dřevem? A jste začátečník, anebo máte již nějaké zkušenosti a rádi byste své dovednosti dále rozvíjeli? Právě tato kniha vám pomůže se vnořit do rozmanitého světa řezbářského řemesla.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Řemesla