Oběť - Fexeus, Henrik (Metafora, 2025)
David Lund nemá žádné vzpomínky na prvních dvanáct let života. Když se mu ozve neznámá žena s tím, že má informace o jeho dětství, zvědavost zvítězí a zprvu odtažitý David se jí ozve. Neznámá však vzápětí beze stopy mizí a David se stává hlavním podezřelým...
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky