Listonoška - Giannone, Francesca (Metafora, 2025)
V roce 1934 se do rodného městečka na jihu Itálie vrací Carlo a přivádí si s sebou vzdělanou a emancipovanou manželku Annu a synka Roberta. Anna, zvyklá pracovat, rozhodovat se podle svého rozumu a milovat podle svého srdce, se tu ve všem vymyká. Navzdory předsudkům okolí se stane první zdejší listonoškou. A tím začíná velký příběh jejího života.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Historické romány