Fyzioterapeutická propedeutika - Navrátil, Leoš (Grada, 2025)
Fyzioterapeutická propedeutika nabízí komplexní úvod do studia fyzioterapie. Přináší základní informace o pojetí zdraví, nemoci a procesu degenerace pohybového aparátu v průběhu života, parametrech těla, o měřitelných hodnotách na těle a základních typech fyzioterapeutického vyšetření.
Keywords: Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník