Pražská sportoviště v proměnách času aneb Tělesná kultura a místa paměti v Praze, 2., přepracované a doplněné vydání - Lomíček, Jan (Grada, 2025)
Víte, kdo vynalezl v hodu diskem otočku? Znáte fotografii Jana Wericha na bruslích? Viděli jste, jak vypadal po požáru stadion Sparty? Více než 450 originálních fotografií naleznete s mnoha zajímavými informacemi v novém vydání této knihy. Je určena nejen laické veřejnosti, zájemci v ní najdou i odkazy na použitou literaturu s citacemi.
Keywords: Sport