Bohemané Prvních tisíc let českých dějin - Hrdina, Jan (Cosmopolis, 2024)
Nejstarší české dějiny jsou plné otázek. Na řadu z nich tato kniha odpovídá a představuje naši ranou historii v nejširších souvislostech čtivým, zároveň však fakty podloženým vyprávěním.
Keywords: Historie; Literatura faktu; Dějiny