Tanec za odpuštění Hřiště lásky - Hardy, M., K. (Cosmopolis, 2023)
Volné pokračování žhavého románu Haka za lilii. Tentokrát se autorka zaměřila na (nejen milostný) život Jacka Paraty, kapitána ragbyového týmu All Blacks, a jeho milostné klopýtání.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Milostné romány; Young Adult, New Adult