Slunce nad zátokou - Ashleyová, Phillipa (Cosmopolis, 2024)
Rose Vernonová zamíří do tiché cornwallské vesnice na pobřeží - aby našla muže, který jí zachránil život.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány