Kapitální podfuk - Haven, Josh (Metafora, 2023)
Kelly Haggertyová vystudovala umění, ale živí se paděláním peněz. Když vyzvedne z vězení svého bývalého přítele a válečného veterána Matta Kubelskyho, má pro něj nabídku: potřebuje někoho, kdo by jí kryl záda při realizaci velké loupeže - a taky najal pár zabijáků. Plácnou si a tím se spustí originální akční thriller, říznutý humorem bratří Coenů.
Keywords: Beletrie; Krimi, detektivky